Mobil Onay Nedir?

Mobil Onay Nedir?

Mobil onay, kayıt olunması gereken web siteleri üzerinden kullanıcı tarafından gerçekleştirilen basit bir işlemdir. Bu gibi web sitelerine kendi telefon numarasını sunmayı uygun görmeyen kullanıcıların ayrıca tercihi doğrultusunda yabancı bir ülkeye ait olan mobil telefon numarası üzerinden de kayıt yapabilmesini gerektiren işleme denir.

 

Sms mobil onay olarak da bilinen bu uygulamadan kullanıcılar tercihleri doğrultusunda doğrudan kendi cep telefon numarasıyla da kayıt olabilir. Ancak sahte cep telefon numarası üzerinden kayıt yaptırmak istediklerinde ilk olarak ilgili web sitelerinden fake yani sahte bir mobil telefon numarası minimum bir fiyat tarifesinden satın alması gerekiyor.

 

Uygun Fiyatlardan Mobil SMS Onay Fiyatları

Uygun fiyat tarifesinden mobil sms onay uygulamaları sunan birçok platformlar söz konusudur. Kullanıcılar bu platformları ziyaret ederek en uygun fiyat tarifesinden dilediği sahte mobil onay uygulamasını hızlı ve ek ücret ödemeden satın alabiliyor. Mobil sms onay uygulaması bugün birçok kurumsal web siteleri tarafından talep ediliyor.

 

Kullanıcıların büyük bir kısmı ise kendilerine ait mobil numarasından onay kodu alma taraftarı değildir. Bu durumda birçok kullanıcılar doğrudan ilgili siteler üzerinden mobil sms onay uygulamasına başvurabiliyor. Online olarak satışa sunulan bu uygulama sayesinde kullanıcılar hem kendi cep telefon numarasını güven altında tutabiliyor ve hem de gönül rahatlığı içerisinde ilgili platformlara kayıt olabiliyor. Mobil onay uygulaması satışı yapan sitelerden bu hizmeti 7/24 alabilir ve ödemenizi kredi kartınızdan gerçekleştirebilirsiniz.


12/11/2021 19:57:51