Whatsapp Sanal Numara

Whatsapp Sanal Numara

Günümüz şartlarında herkesin en az bir adet cep telefonu bulunmaktadır. Doğal olarak aynı zamanda cep telefonu numarasının olduğunu da söylemeliyiz. Cep telefonu numarasına sahip olmak için belirli bir ücret ödeyerek telekomünikasyon operatörlerine başvurmak gerekmektedir. Söz konusu telefon numarası sayesinde bilhassa akıllı telefon sahibi iseniz WhatsApp ve benzeri uygulamalara kayıt olabilirsiniz.


Whatsapp Numara Al 2022

WhatsApp gibi uygulamalara birden çok kullanıcı olarak katılmak isteyenler için sanal numara oldukça gereklidir. Sanal numara; belirli bir fiziki adres ile herhangi bir bağı olmayan telefon numarası olarak bilinmektedir. Bir başka deyişle, herhangi bir operatöre bağlı değildir. Bu noktada, adres değişikliği gibi durumlardan etkilenmesi söz konusu olamaz. Sanal numarayı dünyanın her yerinde, istediğiniz her zaman kullanabilirsiniz. Sanal numaranızı bir VOIP hesabınıza aktardığınız zaman bilgisayar veya cep telefonu üzerinden istediğiniz her an kullanma şansına sahip olabilirsiniz. Firmamız sayesinde kısa süre içerisinde sanal numara alabilirsiniz. Peki nasıl?

 

 

Sanal Numara Nasıl Alınır?

Onaay.com olarak bizden sanal numara alabilirsiniz. Bunun için öncelikli olarak sitemize kayıt olmanız gerekmektedir. Ad ve soyadı, mail adresi ve şifre kısımlarının doldurulmasının ardından sanal numara alma işlemlerine devam edebilirsiniz. Siteye giriş yaptıktan sonra WhatsApp sekmesine tıklamalısınız. Seçili servis WhatsApp olarak gözükürken ülke bilgisini siz girmelisiniz.

 

Sanal numara almaya karar vermenizin ardından rahatlıkla WhatsApp'a üye olabilirsiniz. WhatsApp; söz konusu sanal numaraya sms ile bir doğrulama kodu gönderecektir. Sms geldiği zaman on dakika içerisinde otomatik olarak görüntülenecektir. Bunun yanı sıra, on dakika içerisinde söz konusu işlemi iptal ederseniz bakiyeniz de otomatik olarak iade edilecektir. Sms gelmesinin ardından söz konusu kodu WhatsApp ekranına girerek WhatsApp kullanıcısı olmuş olursunuz.

 

Whatsapp Fake Numara

Firmamız sayesinde kendi telefon numaranız dışında başka bir sanal numara daha alarak WhatsApp üzerinde farklı bir kullanıcı daha oluşturma şansını yakalayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, sanal numaranızı normal telefon numaraları üzerinden gerçekleştirilen tüm işlemler için kullanabilirsiniz. Sesli mesaj alabilirsiniz, arayanın kimliğini görebilirsiniz, arama kaydetme veya arama yönlendirme işlemleri yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra, tüm yasal hatlar ile iletişim imkanı sağlayabilirsiniz.


12/11/2021 19:53:46